Роднините на милионерката Гошка са в паника, вижте защо!

Страх да не проиграе спечелените от тото 67 милиона евро тресе роднините на Гошка. Късметлийката е страстна почитателка на хазарта, пише в. България днес. За това свидетелстват и нейни снимки в казина, качени на страницата й във Фейсбук.Притеснени от това да не проиграе парите, повечето роднини на Гошка се разбрали да дават непрекъснати смени до нея и веднага да алармират останалите, ако тя тръгне да играе.

В същото време непрекъснато повтаряли на съпруга й Марин да я увещава да не ходи повече в игралните домове, защото ще профука парите.

Роднините на Гошка били силно притеснени, че попадне ли веднъж в голямо казино, тя няма да може да спре да залага и лесно ще стане жертва на порока, както и на лъжливи крупиета. След изчезването на цялата фамилия Георгиеви, което се отдава на страха им от мутри на местния подземен бос Иво ел Булгаро, в градчето Кинтанар дел Рей, където живяха, падането на джакпота продължава да е най-обсъжданата тема.

Според местните 61-годишната Гошка Георгиева открай време си падала по казината. Когато имала възможност, отивала да поиграе, като понякога взимала за компания и мъжа си Марин или семейни приятели. В лотарията също била редовна и не пропускала седмица, в която да заложи 10-15 евро. Гошка мечтаела един ден да посети популярни столици на хазарта Лас Вегас и Атлантик Сити.

Още след изчезването на Гошка и близките й местните предположиха, че те може да са отпътували за Америка или Азия. Познатите на късметлийката в Кинтанар дел Рей се притесняват, че след като Гошка разполага с милиони, вместо да живее охолно с парите, може да се отдаде на страстта си. Надяват се мъжът й Марин и синовете да я предпазят.

Най-голямата внучка също си падала по скъпи вещи. Синеоката красавица е любимката на баба си Гошка. Дъщеря е на най-големия й син Георги. Доскоро имала мъж, но нещата не потръгнали и допреди изчезването й Гергана се считала за най-желана от ергените в Кинтанар дел Рей. В профила си във Фейсбук е отбелязала, че е необвързана, а всяка нейна снимка, загатваща татуировките й или селфитата с изплезено езиче, показващо пиърсинга й, предизвиква порой от възторжени коментари и от испанските, и от българските й приятели, на които Гергана свенливо благодари. Братовчедите й, повечето от които живеят в различни градове в Испания, също не пропускат да отбележат колко е прекрасна. Гергана била винаги до баба си, когато баща й пътувал с камиона, а майка й чистила къщи или работила на лозята.

Според съседи, цитирани от електронното издание „Ел Еспаньол”, тийнейджърката, която е прекарала почти целия си живот на Иберийския полуостров, се чувствала повече испанка, отколкото българка. Била пристрастена към скъпите коли, модерните дрехи, ходела по купони и обичала да танцува по дискотеки.

„Тя може би е най-щастлива от милионите на баба й”, казва възрастен съсед на семейството пред репортера Андрос Лозано. И добавя, че вероятно сега ще се сбъднат всичките й прищевки./Блиц


image0 (9K)