Родители на ученици от Стара Загора изпратиха писмо до кмета Живко Тодоров

В навечерието на един от най-красивите български празници – 24 май, искаме за изкажем своята благодарност към двете учителки на нашите скъпи първокласници – Маргарита Цекова и Петя Христова от СУ „Иван Вазов“ в Стара Загора„.

Това пишат в писмо до кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров родителите на учениците от 1-ви А клас на СУ „Иван Вазов“.

[ad id=“263680″]

Родителите добавят, че най-добра оценка за труда на двете учителки са децата, които ги уважават и обичат. „Те бързат за срещите си с тях и училището наистина им стана втори дом“, пишат майките и татковците на първокласниците.

Те благодарят на кмета и на ресорния зам.-кмет Иванка Сотирова за многото резултатни грижи за подобряване на образованието в общината – и като база, и като кадри, и като дейности.

„Ние сме класа на звездите, нашите учителки са много добри“, единодушни са момичетата и момчетата от 1-ви А клас. Те с удоволствие обясняват, че имат много отличия, защото учат много и с радост. Всички са единодушни, че много слушат своите любими учителки.

[ad id=“263680″]

„Вече 30 години съм в училище. Обичах много първата си учителка, бях добро и прилежно дете и реших като порасна и аз да стана учителка. Сбъднах детската си мечта да работя с деца“, разказва Маргарита Цекова.

[ad id=“237001″]

„Аз съм за първа година в училище.  Харесва ми тук, обичам да работя с деца“, споделя младата преподавателка Петя Христова.

 


image0 (9K)