Родителите на звездите: Майката на Коцето била балерина, бащата на Калки – пилот на Гагарин

Противно на очакванията много от родните звезди не са наследили професиите или таланта на своите родители, показва проверка на „Телеграф”.

Майката на фолк-певецът Константин е учителка по балет. През годините Константин е споделял, че това е една от най-раздаващите се професии, към които трябва да изпитваме респект.

Люси Иларионов споделя, че майка му и тази на Ани Хоанг са били певици. Майката на Люси обаче претърпяла операция на гласните струни и това сложило край на кариерата й. Вуйчо му и дядо му са били музиканти.

Бащата на Коцето-Калки е бил пилот от ВВС и летял с Ил 14, който можел да бъде използван и за пътнически самолет. Коцето разказва интересна случка, когато баща му пилотирал, а в кабината влязъл Юрий Гагарин и седнал до него, въпреки, че никога не е управлявал такъв самолет.

Победителката в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт Михаела Тодорова смята да учи селско стопанство. Родителите й са фермери в родния Казанлък. Красавицата иска да продължи традицията да отглежда зърно и прочее. Заканва се, че следващата й фотосесия може да е с комбайн.

Участникът от „Хекс китчън” Станимир Калинов споделя, че баща му е шофьор на линейка, а майка му работи в химически завод за производство на лекарства за животни. Дядо му обаче е бил готвач и вероятно от него Станимир е наследил любовта към тази професия.

Майката на музикантът Траян Костов от „Х Фактор” е кинезитерапевт и 30 години се грижи за деца. Баща му е бил спортист, а по късно става учител по физкултура.

Бащата на първия български актьор в „Цирк дю Солей” Герасим Дишлиев е физик, но актьор по душа. Майка му пък е учителка по френски.

 


image0 (9K)