Родените на 9-то число от месеца: Страстни, спонтанни, искрени

Това е числото на пълното съвършенство. Девятката обхваща всичко, тъй като съдържа в себе си всички цифри от 1 до 9.

Това е числото на посвещаването в тайнството, пътят от смъртта към прераждането, тъй като символизира пълния кръг – 360 (3 + 6 + 0 = 9). 9 е символът на всеобщия успех, най-голямото от всички елементарни числа. То обединява чертите на цяла група, което го прави контролиращ фактор, ако е развито в пълна степен. Като трикратно число 3, числото 9 превръща устойчивостта в стремеж. Ако сте родени на 9-и талантът на разбирането, съчувстването и съпреживяването се свързва с деветката. Това ви позволява да оглавите „космическия парад на хуманните вибрации“.

Числото 9 е число на метафизиката и философията. Подчинявайки се на своята природа, в живота вие неведнъж се обръщате към окултното. Възможно е да имате необичайни преживявания, които да ви изведат на нивото на фините възприятия. Така или иначе, вие сте във властта на мистиката.

Познанието, постигнато чрез този ваш специфичен опит, ви прави по-мъдри. Вие имате силна нужда да пътешествате. Но ако другите тръгват бързо, на вас ви трябва повече време да се адаптирате преди пътуването. Вашият характер се калява от промените и новите знания, те разширяват кръгозора ви. Затова се стремете да вниквате в традициите на всички страни и народи и съпреживявайте проблемите им с търпимост – нещо, което е присъщо и необходимо на миротворци като вас.

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Числото 9, са: тъмночервено или убиненочервено (но без оранжеви от­тенъци), синьо и бяло. Хората с Число 9 ще забележат благотворна промяна и ще могат да засилят положителното в характера си, ако но­сят близо до кожата рубин. Вибрацията на числото 9 създава силна предразполо­женост към главоболие, много висока температура, внезап­но развиващи се скоротечни болести, които отшумяват точ­но толкова бързо, колкото и са се появили. Много рядко чо­век с Число 9 ще се разболее от продължителна или хронич­на болест, а ако това се случи, е много важно на заболяване­то да бъде поставена правилна диагноза, понеже то е в раз­рез със самата същност на това число.

Неговите представи­тели са жизнени и се възстановяват бързо. Рядко избягват варицелата, едрата шарка и скарлатината. Не бива да риску­ват, докато спортуват, тъй като са предразположени към зло­полуки, при които е наранявана главата, към порязване и из­гаряния. Не е изключено често да ги боли зъб и непрекъсна­то да ходят на зъболекар (нещо, което ненавиждат). Предупреждавам изрично хората с Число 9 да избягват мазната хра­на, концентратите и всякакви вина.

Февруари, април, май, октомври и ноември на всяка го­дина са месеците, когато при хората с Число 9 се проявяват повечето симптоми на разклатено здраве – психическо и фи­зическо, причинено от болест или злополука, резултат от черногледство, потиснатост, напрежение, безпокойство или пре­умора.

Наближат ли тези месеци, всяка година хората с Чис­ло 9 трябва да запазват самообладание. Не след дълго ще установят, че така притъпяват и дори премахват предразпо­ложеността си през тези периоди да боледуват или да изжи­вяват злополуки.


image0 (9K)