Родените на 18-о число понякога мачкат като валяк

Родените на 18-то число понякога прилагат тактиката на валяк, който мачка. Те не могат да си обяснят липсата на амбиция в хората. Винаги търсят надмощие в сърдечните дела, но са верни приятели и интелигентни личности.

Числото 18 се състои от числата 1 и 8. Сборът от двете е 9. И трите числа са сравнително добре уравновесени, но откриваме, че влиянието на 8 и 9 притъпяват числото 1. Амбициозни, напористи и енергични водачи на дома, заедно с често погрешно разбираното число 8, прави необичайна комби­нация. Последното е много талантливо, артистично и чувстви­телно число и съчетано с числото 1, което е пълно с енергия и инициатива, дава една ярка личност. Раздвоената личност на чис­лото 8 го прави загадъчно за всички, защото носи в себе си две противоположности, и двете верни на характера му. Не може да се каже за числото 8, че е материалистично, защото има момен­ти, когато парите нямат никаква стойност за него. От друга стра­на, не може да се каже, че това е едно изцяло духовно число, защото има случаи, когато числото 8 гледа само личната и материалната облага.

Числото 8 е артистична, творческа и чувстви­телна натура. Числото 1 е амбициозен водач и понякога е като валяк. Това може да се окаже експлозивна комбинация, но чис­лото 18 съдържа числото 9, което е сборът от двете съставящи го. 9 е числото на Марс и притежаващите го се борят докрай. До­ри при най-яростното противопоставяне не се предават, нито ос­тавят работата си наполовина. Те са властни натури и са щастливи само когато командват. Всички тези черти се съчета­ват в числото 18.

Емоциите и сексът на числото 18 се ръководят в голяма степен от числото 9. Те са силно сексуални, но неспо­собни да изразят желанието си и затова са често потиснати. Спо­ред тях, изразяването на желанието уронва достойнството им. Те чувстват, че по този начин проявяват слабост. И вместо да пос­тъпят така, по-скоро ще подтикнат себе си до ръба на отчаяние­то. Но съществува влиянието на числото 8, което е чувствителен и нежен любовник, освен че е сексуално силен. Тук често има конфликт, защото числото 8 не скрива нищо от тези, които оби­ча, а числото 9 не може да се изразява.

Всички съставящи числа – 1, 8 и 9 – са силно сексуални и можем да си представим цялос­тния резултат. Но числото 9 трябва да доминира, както и число­то 1. Виждаме, че числото 18 трябва да има надмощие в сърдечните дела, в противен случай връзката не може да се раз­вива. Партньорът трябва да е нежен и покорен. Той или тя трябва да са готови да вземат инциативата в сек­са, тъй като влиянието на числото 9 играе важна роля.

Въпреки че е властно и водач, числото 18 не може лесно да изрази жела­нието си и тук партньорът трябва да е в състояние да усеща ко­га да вземе инициативата. Числото 18 е, общо взето, верен приятел, но не е лесно да се разбереш с него, защото властният човек може много да затруд­ни нещата. Числото 8 омекотява малко това, защото притежава­щите го са чувствителни и не са склонни да налагат волята си на другите. Числото 8 не е много лесно число при взаимоотношения, но е интересен другар, защото е умен и положителен човек. В крайна сметка партньорът или приятелят на числото 18 тряб­ва да е покорен и все пак, по-дързък в секса. Това противоречие е сложно, защото партньорът трябва да знае точно кога да вземе инициативата. При това не е нужно да държи инициативата през ця­лото време, а само в началото.

На партньора на числото 18 ня­ма да му е много лесно, но с търпение и разбиране може да направи брака много успешен. Числото 18 е от типа, който властва и за­повядва. Само присъствието на числото 8 го предпазва да не бъде на­пълно неприятно. Със своята чувствителност това число смекчава тактиката на валяк, която числото 18 е склонно да използва. Приятелите на числото 18 са амбициозни и от същия душевен калибър. Родените под това чис­ло не могат да разберат липсата на амбиция, защото тя е тяхна­та движеща сила. За тях човек без амбиция е слаб. Затова те нямат време за него. Презират леко онези, на които им липсва същата сила, но едновременно с това ги и търсят. Това е влияни­ето на числото 8, което е едно чувствително число.

Въпреки влас­тната си природа, те са добри приятели, защото влиянието на числото 8 им дава чувствителност и притъпява склонността им да заповядат. В интерес на приятелството обаче, по-добре е дру­гият да не изразява твърде категорично несъгласие. Всички с това число трябва да се опитат да бъдат мал­ко по-внимателни с  околните. В противен случай ще загубят при­ятелите си. Те имат много добри качества – инициатитива и ум, трудят се упорито, но когато започнат да се отнасят грубо с дру­гите, престават да се харесват. Не всеки може да проявява раз­бирането на близките им. В живота трябва да се живее с всички видове хора и това трябва да се разбере. Не можем да си позволим нетърпимост към несъгласните с нас.

Ако числото 18 успеят да преодолеят тази склонност, те стават видни хора и се издигат до големи висоти.


image0 (9K)