Роберта изрита Илиан от „Игри на волята“

Илиан стана третият участник, който напусна шоуто „Игри на волята: България“.

Той се изправи в двубой срещу Роберта, в който трябваше да подредят пъзел от 9 части, както и да се справят със съпротивлението на еластично въже.

По време на битката им Александър подкрепяше Роберта, което подразни Атанас и близначките. В крайна сметка жената в битката спечели.

„Тъпо ми е, яд ме е на мен си. Моите приятели, които остават вътре, тежко и горко им. За тях ме е най-яд, че ги оставих“, сподели Илиан след края на играта.

„За мен тази победа означава много, означава извоювано уважение от племето“, пък бяха първите думи на щастливата Роберта.

Междувременно едно нарушение наруши комфорта на племето „Траки“. Стана ясно, че Александър е откраднал вафли и тайно е давал само на Радостина и Ана Мария от тях. Заради нарушението на правилата „Траки“-те получиха сурово наказание от капитан Бялото Мите. След като се прибраха от битката те завариха рибарската колиба заключена.

Радостина, Ана Мария, Добрин и Александър тръгнаха да търсят завет в гората, а близначките и Атанас намериха подслон зад колибата и не можеха да разберат защо Добрин е избрал да бъде с другите, като и той не е ял от вафлите.

Само няколко дни след като заявиха, че ще номинират заедно мъже, жените от Красивите отново се разцепиха. Марешка зави, че Бояна много я натоварва и започна да прекарва времето си с мъжете. Дали ще я приемат Март, Томас, Георгиос и Веселин или ще приемат поведението й за поредната стратегия, следва да разберем.

flagman.bg


image0 (9K)