Риби – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември се съсредоточете в служебните си задачи. От вас се иска да се справите бързо и вечерта да се отдадете на заслужена почивка. Следобед на някои от вас ще се наложи да извършат спешен ремонт у дома. Не го отлагайте, ще го оскъпите.

На 2 ноември организирайте по различен начин работата си. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си.

На 3 ноември, в почивния ден, се замислете какво е добре да предприемете, за да тръгнете в нова посока. Разпределете правилно силите си, за да си спестите умората.

На 4 ноември подкрепете роднините си в намерението им да започват собствен бизнес, но само ако сте финансово стабилни. Не давайте заем при липса на свободни пари, защото вечерта в този почивен ден в дома ви ще се развихри скандал.

На 5 ноември се пригответе за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите срещи с влиятелни хора. Ако се налага да изнасяте доклад в следващите дни, го подгответе на спокойствие. Не ви съветвам да губите времето си в занимания, които не ви носят полза.

На 6 ноември осъществете всичките си срещи и разговори. Ще ви се удаде дългоочакваната възможност да изгладите финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни.

На 7 ноември се предпазвайте от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, особено при опит да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви.

На 8 ноември сте подвластни на емоцията и сте в състояние да вземете решение да смените изцяло работата си, но не ви съветвам да го правите. Ако причината е в илюзорните ви мечти за много пари и висока позиция, ще допуснете грешка. Анализирайте внимателно действията си.

На 9 ноември сте далече от хармонията, към която неистово се стремите от дни. Желанията и мечтите ви се разминават с реалността и ще доведат до песимистично настроение и нежелание за работа.

На 10 ноември творческото отношение към работата ви в почивния ден е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви. Обмислете и обсъдете новите си идеи.

На 11 ноември използвайте почивния ден и колкото и да не ви е приятно, отделете време, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време.

На 12 ноември си наложете умереност в действията си на работното място. Промените ще ви изненадат още преди обед. Не сте подготвени за тях. Предпазвайте се от грешки.

На 13 ноември за вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, на чиито способности и успехи отдавна се възхищавате и искахте да се срещнете с тях. Съдбата ще ви поднесе този подарък. Има какво да научите.

На 14 ноември ви предстои разрешаване на неотложни делови проблеми. Очаквайте добри приходи. Много от вас ще получат хонорарите си, които ще ви помогнат да отидете на мечтана екскурзия през новогодишните празници.

На 15 ноември се пазете от измами и самозаблуда за собствените си възможности. Всички предложения, които получавате, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново.

На 16 ноември до обед сте изключително дейни на работното си място. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност. Предпазвайте се от пропуски и грешки заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате.

На 17 ноември, в почивния ден, се вслушайте в гласа на интуицията си. Не се вживявайте много, ако ви поднесат неприятни
новини, за да избегнете стреса. Вглъбете се в работата си и не мислете за това, което сте научили, за да избегнете трудова злополука.

На 18 ноември, в почивния ден, пътувайте и не забравяйте да подкрепите колегите си. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми, не ги превръщайте в драма. Вината е и във вас.

На 19 ноември имате възможност да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера.

На 20 ноември денят е благоприятен за рутинна работа. Начинанията са свързани с трудности, които ще предизвикат бъдещи финансови загуби. Не рискувайте само защото някой ви убеждава в противното!

На 21 ноември сте подвластни на възникнали недоразумения заради противоречия на работното място. Финансови проблеми ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете поне част от деловите си проблеми.

На 22 ноември внимавайте със срещите и не разваляйте отношенията си, ако сте на работа, дори и колегите ви да са причината за проблемите. От значение е правилната преценка на предложенията, а днес тя ви е трудна.

На 23 ноември ви предстои труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи.

На 24 ноември, в почивния ден, изпитвате желание да творите. Успехът е със занимаващите се с производство. Деловите предложения ще завършат с уговорка за подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни.

На 25 ноември сте разочаровани, че в този почивен ден около вас за пореден път са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат.

На 26 ноември бъдете внимателни при делови срещи, за да избегнете бъдещи провали заради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през следващите дни.

На 27 ноември денят е успешен, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте. Шофьорите ги грозят проблеми с пътната полиция.

На 28 ноември сте чувствителни към отправената ви критика и не се примирявате лесно с упреците за некачествена работа, които не отговарят на истината. Приемете, че отново ви завиждат. Устремени сте към материално благополучие.

На 29 ноември не ви съветвам да пътувате. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не стена работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте подобри от тях, са обречени на провал.

На 30 ноември анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки, колкото и да ви е трудно. Всички договори, които искате да осъществите през следващия месец, подгответе и обсъдете в този ден, но без да ги подписвате.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)