Рецидивист брутално изнасилвал момичета в Бургаско

Задържан е, насилените съдействат на полицията активно, той не иска да говори

[ad id=“225664″]

Полицията в Бургас арестува 43-годишния Николай Паскалев, криминално проявен и осъждан, който е отвлякъл и брутално изнасилвал три млади жени на възраст 22, 23 и 24 години.

Извергът е задържан в село Приселци, като там са открити много вещи, свързани с престъплението, включително и свинските опашки, с които е връзвал момичетата.

„Задържаният се разследва общо за три отвличания, три изнасилвания и два грабежа, като най-вероятно ще му бъдат повдигнати 3 обвинения за блудствени действия“, съобщи на брифинг в Бургас току-що апелативният прокурор Любомир Петров, предава Канал 3.

Шефът на полицията комисар Калоян Калоянов добави, че задържаният е действал изключително брутално с момичетата и ги е заплашвал, че ако подадат сигнал в полицията ще им отмъсти. След като било изнасилено, едно от момичетата било накарано да почисти къщата в Приселци, допълни прокурор Петров.

[ad id=“263680″]

Окръжният прокурор в Бургас Георги Чинев добави, че пострадалите съдействат изключително много на разследващите органи. Засега задържаният не е давал обяснения, а полицията издирва и негов съучастник.


image0 (9K)