Рецептата за щастие на женения мъж

Както се казва „щастлива жена – щастлив живот!“. Обикновено така хората си представят идилията на семейния живот. В действителност, един сърдит и незадоволен съпруг може също да превърне брачния живот в истински ад, пише az-jenata.bg.

Добрата новина е, че поддържането на съпруга ви щастлив всъщност не е чак толкова трудна задача! Мъжете са по-просто устроени от жените. Достатъчни са няколко неща, които да спазвате и мъжът ви ще е винаги влюбен във вас!

Промените в настроението на мъжете не са като тези на нежните им половинки. Тяхното настроение може да се помрачи по-скоро от избора на храна за обяд, за разлика от жените, които се вглъбяват в непонятни за мъжете неща.

Списъкът с изисквания за щастие на мъжете е простичък и която дама го овладее ще се радва на вечно щастие с любимия си съпруг!

Привързаност

Обичайте го! Показвайте на съпруга си във всеки удобен момент, че е ценен и обичан. Мъжете имат нужда да знаят, че половинките им се възхищават. Егото на мъжа се нуждае от одобрение.

Не пропускайте да целунете, прегърнете и насърчите съпруга си в това, което прави и което е.

Пространство

Не го притискайте да гледа заедно с вас „Отчаяни съпруги“. Ако иска да гледа мач в съседната стая, уважете избора му, колкото и да ви се иска да гледате или правите нещо заедно. Ние жените сме устроени да се зареждаме от това да правим нещо заедно с половинките си.

Те, за разлика от нас, имат малко повече нужда от пространство и ако се научим да уважаваме тази нужда, мъжете ни ще са много доволни.

Ужасите в банята

Банята е чудно място за интимности, но тя може лесно да се превърне в ад за мъжа. Няма мъж, който да не се ужасява от топки женски косми в канала, забравени превързочни материали върху кошчето или непочистени самобръсначки (особено ако ползвате неговата!).

Алкохол

Никоя жена не одобрява пиянските истории. Но ако съпругът ви обича да си пийва по бира след работа с приятели или пред телевизора, оставете го да разпусне по своя начин. Ако се присъедините към него, това би го направило още по-щастлив!

Недейте да му пилите на главата постоянно и не го превръщайте в пияница, ако всъщност не е.

Секс

На жените по-рядко им се приисква секс, факт. Но, дами, разберете, че мъжете винаги са готови за любовни игри. Затова, ако искате да го направите щастлив, не му отказвайте секс. Това си е направо закон!

Мъжки вечери

Както ние обичаме да излизаме с приятелки по женски, така и нашите половинки обожават мъжките вечери с момчетата на по бира.

Мъжете обичат свободата да могат да се позабавляват с приятели. Не ги спирайте и за нищо на света не правете сцени на ревност и подозрение, че на купона им ще има други жени. Няма по-влудяващо нещо за мъжете от това.

Бъдете секси съпруга

Ако има нещо, което да е истински важно за повечето мъже, то е съпругата им да е секси като в мига на първата среща. Състезателната природа на мъжете ги кара да се гордеят, ако половинката им е най-хубавата и най-горещата. Това винаги е знак, че са успели да завоюват най-добрата територия и с удоволствие го демонстрират пред останалите мъжкари.

Хоби

Не критикувайте хобито му, освен ако то няма да доведе до фалит семейството ви. Не го спирайте да ходи за риба или да играе футбол с момчетата, ако това му доставя удоволствие. За да бъде един брак пълноценен и дълготраен е важно да си давате въздух.

 


image0 (9K)