Ресторант „Нашенци“ с нови вкусни изненади за вас

Ресторант „Нашенци“ са подготвили нови вкусни изненади за своите клиенти.

След като ви представихме един от най-добрите ресторанти в Стара Загора, време е да ви запознаем и с някои от специалитетите, с които „Нашенци“ изкушава своите клиенти. Тъй като менюто е разнообразно и богато откъм вкусове и артикули, ще ви представяме специалитети в поредица от статии.
Първата от тях е посветена на пиците. Само ще ви кажем, че в „Нашенци“ се предлагат 21 вида от този вкусен продукт. Заведението е с традиции в тази област и редовните клиенти знаят, че майсторите пицари са виртуози и могат да удовлетворят всяко предпочитание и вкус.

nashenci051016_resized
Управителят Стефка Няголова и майстор-пицарят Денис Динев

Естествено, няма да ви описваме всичките 21 вида, а само петте най-предпочитани. От една страна – за да не ви отегчим, а от друга – да оставим на вас да прецените вкусовите качества на останалите.
Ето класацията на топ пиците в ресторант „Нашенци:
1. Пица „Нашенци“ – съдържа богата палитра от сирена – крема, пушено, топено, салатна моцарела, кашкавал, сметана , риган и зехтин. Предлага се и във въриант плюс пеперони.
2. Пица „Наполи“ – приготвена е с доматен сок, гъби, кашкавал, пушено пиле, цареница, , пушено сирене, маслини и риган.
3. Пица „Рико“ – гарнитурата й се състои от доматен сок, гъби, кашкавал, чоризо, кисели краставички, яйце, маслини и риган.
4. Пица „Ди Карне“ – съдържа доматен сок, чоризо, бекон, пушено пиле, пушено филе, кашкавал, маслини, риган.
5. Пица „Корсика“ – приготвя се с доматен сок, кашкавал, пушено пиле, шунка, царевица, пушено сирене маслини, чеснова паста и магданоз.

Има и още 16 различни комбинации, в които всеки може да открие любимите си съставки.
Пиците се предлагат в три варианта: стандартна с диаметър 27 см, голяма – 33 см. и фамилна – 50 см., която се предлага и с доставка по домовете.

Ако пък пиците не са сред любимата ви храна, не бързайте със заключенията! Имате богат избор на салати, месни и вегетариански предястия, специалитети от риба, пилешко, свинско и телешко месо.

Огладняхте ли вече?

Заповядайте в Стара Загора на адрес: бул.“Митрополит Методи Кусев“ №9
Тук ще хапнете вкусно, ще се чувствате комфортно и ще се забавлявате страхотно!

Тел. За резервации: 0885 162 427

Може да откриете ресторант „Нашенци“ и във Фейсбук ТУК 

Ресторант „Нашенци” е вашето място!


image0 (9K)