„Рено“ се заби в караулка на КАТ, четирима души са ранени

Лек автомобил Рено със софийска регистрация самокатастрофира на Е-79, врязвайки се в изоставената от години караулка на КАТ на изхода на Благоевград в посока Дупница. Четирима души са ранени.

[ad id=“225664″]

Пътният инцидент стана в 15.50 ч. в местността „Антените“. По неизяснени засега причини, лекият автомобил „Рено Сценик”, управляван от 68-годишен мъж, движейки се от Благоевград към София, на прав участък се отклонява наляво. Минава през насрещното и на отбивка се врязва в караулката, която не е действаща от години.

При удара се разхвърчават фаровете на автомобила, а караулката е с изпочупени прозорци, външната й част е облята с масло, съобщава Канал 3.

В автомобила освен водача, пътуват още четирима души – мъж и три жени. Трите жени и водачът с две линейки са транспортирани за Спешното приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

[ad id=“263680″]

Шофьорът има болки в гърдите, твърди, че диша трудно, една от пътничките е с болки в кръста и краката, другите две жени са с контузни рани по лицата.

Петият пътник – мъж, който пътува на предната седалка – е невредим. Той няма обяснение как реното без спирачен път минава през насрещното и се врязва в караулката. Най-вероятно водачът е заспал, тъй като не е имал оплаквания преди удара.

На отбивката с пункта на КАТ има паркиран от сутринта микробус, лекият автомобил по чудо не се врязал в него. Блъснал се е в ъгъла на караулката, вътре всичко е изпочупено.

[ad id=“236999″]

В момента пострадалите, които идват от Юндола, пътувайки за София, са на изследвания в отделението по образна диагностика на МБАЛ-Благоевград. По данни на този етап и четиримата са без опасност за живота.


image0 (9K)