РЕЗИЛ! На 9-ти август Столична община установи, че булевард е разчистен от сняг!

Да, няма шега, няма измама! Месецът е август, снегът от тротоарите е почистен! Ако искате вярвайте! Столична община с поредна издънка.

Инж. Веска Георгиева от столичния инспекторат отговаря на 9 август 2017г. на сигнал на гражданин от 7 декември 2016г. за непочистен от сняг и лед тротоар, че „при направена проверка от инспектори на Столичен инспекторат се установи, че тротоарната настилка в посочения участък на бул. „Джеймс Баучер“ и ул. „Златен рог“ в район „Лозенец“ е почистена от сняг и лед.“

Онагледено с документ от Ивайло Стоянов, над 1200 пъти споделено от възмутени граждани, това е нашата Любима София или по-скоро нашите Любими управници. Жители на Столицата, не се чудете защо сме на това дередже. Няма да я бъде с тези управници. Ремонти ще има…по десет пъти на едно и също място и пак за наша сметка, чистене на сняг ще има – през лятото. Важно е да се отчита дейност.

20769937_10214065538858457_5112327481661579173_n

„РЕВА ОТ СМЯХ!!!! Тая наша община, тая светкавица на административните услуги, този реактивен самолет в помощ на гражданите, установил НА 24 ЮЛИ, ЧЕ ДЖЕЙМС БАУЧЕР Е РАЗЧИСТЕН ОТ СНЯГ!! ПРИ ТОВА – ЮЛИ ТАЗИ ГОДИНА, НЕ СЛЕДВАЩАТА! ОМРЕХ!!“, пише потребител във Фейсбук.

Irina Georgieva: Вярно, че е близо до Витоша, но чак до лятото да се задържи този сняг.. Няма да ни прости явно глобално затопляне…

Martin Lambov: Своевременен отговор за едно изречение

Ивайло Ганчев: Адаш, ако ще се оплакваш за поледици и сняг сега му е времето! Оплачи се от сега за Декември, та да ти отговорят до Март другата година!

Inna Nikolova: Те са прави в случая, няма сняг и лед по тротоара, лято е!


image0 (9K)