Реална заплаха: Роботите ще оставят жените без секс, най- древната професия ще изчезне

Прогноза на канадски учени: Увлечението на мъжете по секс-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс. Няма да мине много време и ще се появят тъй-наречените „диджитъл-сексуалисти“, коментира в. „Сън“.

Мъжете ще имат полови връзки най- вече с усъвършенствани андроидни секс- кукли. При това развитие на нещата, под заплаха е и изчезването на най-древната професия на света – проституцията.

Според проф. Джон Данахър, специалист по изкуствен интелект, роботите могат да станат добър заместител на проститутките. Те ще могат да осигурят сексуално разнообразие на клиентите и да ги освободят от комплекси при слабо представяне пред партньорката, когато тя е машина.

[ad id=“263680″]

Изследователи от университета в Манитоба отбелязват, че мнозинството мъже ще се насочат към дамите роботите по няколко причини.
Първо- те не могат да отказват на своите партньори и са винаги на разположение и ще могат да изпълняват всякакви сексуални фантазии.
С тях рискът за заразяване с венерическа болест се свежда до минимум и с тях ще може да се прави незащитен секс. Отпада и рискът от нежелана бременност също.

В близко бъдеще всеки потенциален купувач на секс робот ще може да си го „поръча“ според своите предпочитания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият силует.

Женитe обаче също може да се прехласнат по секс роботите. Британският футуролог д-р Иън Пиърсън твърди, че към 2025 година жените в развитите общества ще правят повече секс с роботи, отколкото с истински мъже.

Трендът набира сили и вече голям брой жени избягват мъжките ласки, в полза на механичните. Сексът с роботи ще стане толкова популярен до десет години в развитите общества, че той ще измести традиционните полови сношения на Хомо сапиенса, пише dir.bg

[ad id=“225664″]

„Отначало много дами ще изпитват известни резерви към роботите като любовници, но няма да им отнеме много време, за да привикнат с тях“, уверен е футурологът.


image0 (9K)