Рачков щрака с пръсти след раздялата с Мария

След като окончателно се раздeлиха, Митко Рачков и Мария Игнатова са се отчуждили напълно и от доскорошната колоритна двойка като че не е останало нищо, шушукат в техните среди.

Мария първо се опита да скрие, че е в тежка депресия – както заради сътресенията в личния си живот, така и заради падането на „Господарите“ от екран на ефира“ и липсата на доходи, на постепенно всичко излезе на бял свят.

Атрактивната блондинка не само, че се съвзе напълно, но дори изненада с нов проект, за който й подал ръка Влади Ампов-Графа. Така изневиделица се оказа, че атрактивната дама има неподозиран талант в композирането на музика. Тъкмо чрез нотите тя показва и пресъздава умело всичко, през което е преминала през последните месеци – сълзи, гняв, алкохол… Накрая за щастие я виждаме пак усмихната и готова да покори света. За разлика от нея Рачков изобщо не е дал повод да се мисли, че се терзае от раздялата или пък свалянето на „Господарите“ от ефир.

Тези дни Маги Халваджиян разкри в социалните мрежи как си прекарват вечерите с  брат му Джуди Халваджиян и Митко – пусна красноречива снимка, от която личи, че тримата са във великолепно настроение.

 


image0 (9K)