Рачков ожени три двойки без те да са подозирали какво ги очаква

В „Забраненото шоу на Рачков“ снощи три двойки влюбени получиха уникалния шанс да станат звезди в телевизионния ефир, излизайки на сцената под звуците на Менделсон.

Трима младоженци и три булки украсиха шоуто с емоциите и разкошните си сватбени одежди, осигурени им от продукцията. Стана ясно, че те са поканени да бъдат в публиката от предварително проучване, от което станало ясно, че по-късно тази година те планират своята женитба. „Бракува“ ги като длъжностно лице актрисата Албена Михова, която им създаде много настроение. Кумове станаха Рачков и Софи Маринова, а черешката на тортата за двойките бяха подарените им ваучери за романтичен уикенд съответно в Париж, Рим и Барселона.

За пример им беше даден 40-годишният брак на Катето и Здравко от Ритон, които успяха една от новите си песни. Вероятно сцената нямаше да проплаче, ако на нея не бяха стъпили русата Златка и нейният любим Благо, че ги накараха и да пеят, но от двучасовата програма е възможно да има и някаква издънка.

Иначе оценките на публиката, както винаги, са от „Осанна“ до „Разпни го!“. Коментарите в социалната мрежа са толкова разнопосочни, че човек няма как от тях да разбере дали шоуто би му харесало или не, ако не седне да си го гледа сам. Единственото мнение, което обединява всички е, че актьорите начело с Митко Рачков са много талантливи и дават всичко от себе си, за да се получи забавлението. Много от зрителите смятат, че водещият трябва да бъде оставен повече да импровизира, а сценарият да му бъде по-скоро като насока, защото според тях той се чувствал като в тясна рамка и се спичал от нея. Но продуцентът Маги Халваджиян е с достатъчно опит в бранша и вероятно ще намери вярната формула.

Снощният епизод от шоуто предложи много усмивки и забавление с естествената Софи Маринова, срещу чийто талант надали би се изправил и най-върлия ѝ недоброжелател. Талантливата Албена Михова изигра по ненадминат начин ролята на жена-робот, въпреки, че от сценаристите има какво още да се желае.

Очакванията и към брилянтния танцьор Метин Енимехмедов със сигурност бяха по-големи, защото при последното му появяване в телевизионно шоу той представи уникален спектакъл, докато снощната му изява беше доста под неговото ниво на можене.

Пълна загадка остава блиц участието на родни звезди, като например Веско Маринов, попиващ потта на Рачков, Малък Тошко като виден столичен подхлъзвач, Кобрата в ролята на сервитьор в „На кафе“. В подобен случай дори самоиронията не би оправдала няколкосекундното им появяване в кадър. Но решението и изборът си са техни.


image0 (9K)