Рачков и Мария май пак са разделени

Мария Игнатова и Димитър Рачков изглежда отново са разделени. След краха на Господари на ефира и свалянето им от екран двамата вместо да прекарват повече време заедно, както подобава на влюбени, решиха да заминат в различни посоки.

Преди повече от седмица Мария замина да се припича на остров в Индийския океан. Компания обаче й правеше не половинката й, а Алекс Раева, която е най-близката й дружка.

Певицата не спря да споделя кадри от почивката им по женски, с което подсили слуховете, че Игнатова вече не е с Рачков. А само преди няколко месеца двамата се забавляваха заедно в Гърция заедно с двете им деца от предишни връзки – сина на Мария от Петко Димитров и малкия Митко, плод на любовта между Рачков и сценаристката на „Откраднат живот“ Христина Апостолова.

След като дадоха втори шанс на любовта си, Джуди Халваджиян събра Мария и комика отново на екран в Господари на ефира. Извън професионалните си изяви обаче двойката не се е появявала публично заедно от август месец. И докато Мария се припичаше, Рачков се отдаде на лов на диви глигани.

„Ретро“


image0 (9K)