Рачков и Мария Игнатова излязоха от нелегалност

Поводът за изненадващата поява заедно бе парти в столичен клуб, на което бяха и много други известни лица като Алекс Раева, Васил Василев-Зуека, Джуди и Ани Халваджиян, Маги и Кремена Халваджиян, както и синът им Бедрос със своята половинка

Звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков изненадващо се появиха на снимки в социалните мрежи.

Двамата са известни с това, че не поддържат профили във Фейсбук и Инстаграм. Обикновено те не могат да бъдат забелязани на снимки, освен ако някой не реши да сподели кадри, на които и те присъстват.

Въпреки многото спекулации за раздялата им и повторното им събиране, от снимките личи, че Рачков и Игнатова са в перфектни отношения и се наслаждават на времето, прекарано заедно.

Поводът за изненадващата поява бе парти в столичен клуб, на което бяха и много други известни лица като Алекс Раева, Васил Василев-Зуека, Джуди и Ани Халваджиян, Маги и Кремена Халваджиян, както и синът им Бедрос със своята половинка. На купона бяха и водещите на „Господари на ефира“ Румен Угрински, Ненчо Балабанов, както и красавицата Ева Веселинова. Маги пък се снима с култовия дует Братя Аргирови.

Източник: Дир.бг


image0 (9K)