Рачков извади голямата секира за Мария

Дали съзнателно или не актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето го заряза миналата година.

Съвсем не на шега той е поставил ултиматум на приятели и продуценти „Или аз, или Мария!“ Водещият на „Господари на ефира“ все още не можел да преглътне нанесената му обида от палавата блондинка, пише в. „Телеграф“, цитиран от БЛИЦ.

[ad id=“263680″]

Още лятото двамата обявиха официалното си разделяне с обръщение до медиите, оправдавайки се с изхабени взаимоотношения. Истината обаче се оказа съвсем различна. Затова сега Рачков решил да отмъсти на Игнатова, като я удари финансово.

[ad id=“225664″]

Железният ултиматум вече дава резултати, защото ангажиментите на чаровната блондинка рязко спаднали.

„Не си мислете, че тв водещите печелят много от заплата. Основните им доходи са само вследствие на тяхната популярност, като участия по частни партита, рождени дни и сватби“, разкриха хора от бранша.

По тази линия, на месец едно популярно лице си докарва към 10 хиляди лева кеш . Другото перо в доходите на Игнатова са участията ѝ в скечове покрай „Господари на ефира“ и от рекламни ангажименти. Но обикновено двамата с Рачков били търсени в комплект.

Още в края на лятото обаче актьорът се зарекъл, че не иска да се занимава с нея по никакъв повод, с което съзнателно или не е напът да доведе блондинката до просешка тояга.

Запознати разкриха, че семейната драма вече се е пренесла и върху комедийния сериал „Полицаите от края на града“, но продуцентите от „Глобъл филмс“ овреме взели мерки. Те нямало как да снимат сцени с Мария в един снимачен ден, а тези с Рачков – в друг, затова набързо намерили заместник на лъчезарната блондинка. Остава загадка дали кадрите, снимани дотук с нея, ще бъдат изтрити.


image0 (9K)