Расистки скандал преди сватбата на сина на Майкъл Джордан с българката Радина

Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като светът научи, че българката Радина Анева ще става снаха на баскетболната легенда Майкъл Джордан.

[ad id=“263680″]

..

Една от най-култовите рапърки на всички времена – Трина, побесня, след като видя заглавие в американски сайт. В него синът на Въздушния – Джефри Джордан, е зачислен към „Отбора, който казва „не“ на черните жени“. Въпросният хаштаг всъщност е в защита на смесените връзки и бракове, но името му оставя неприятен вкус сред афроамериканското население, което възнегодува и изкритикува остро заглавието на статията.

„Как се чувствате, когато видите този хаштаг“? , попита видимо разочаровано рапърката Трина, а публикацията й предизвика истински фурор. В стотици коментари хората възнегодуваха срещу начина, по който е описана връзката между красивата Радина и 29-годишния известен наследник Джефри.

В текста се разказва как Джефри едва ли не е поел по стъпките на баща си, който през 2013 година се ожени за кубинския модел Ивет Прието.

[ad id=“225664″]

..

Въпреки възмутителните коментари под статиите САЩ се радват на новината за сродяването на Радина и Джефри. За предстоящата сватба се заговори още в края на септември. Тогава двамата влюбени бяха засечени на почивка в България. Те бяха тук по случай рождения ден на Радина. Тя използва момента да запознае бъдещия си съпруг с красотите на екзотичната ни за американците страна и, разбира се, да го представи на близките си.

Няколко седмици по-късно двамата с Джефри се отправиха на любовно приключение на Хаваите. Именно там Джордан-младши поиска ръката на Радина – с огромен пръстен с голям диамант и множество малки скъпоценни камъчета около него. Американските медии сравняват пръстена на Радина с този на милионерската щерка Парис Хилтън, която се сгоди малко след нашенката. Те отбелязват, че изборът на Джефри е впечатляващ и стилен.

[ad id=“218548″]

..

Разбира се, Радина каза „Да“. Двамата разкриха официално намеренията си за брак навръх Нова година, след като публикуваха снимка на сватбения дневник, в който Радина ще описва приготовленията за вълнуващото събитие. Ясно е и че Радина, която е изключително активна и дисциплинирана, ще се занимае с организацията на цялото събитие, за да бъде по вкуса й. Първите дни на новата година тя прекарва, изучавайки най-новите сватбени тенденции, за да може да избере най-прекрасната рокля за събитието на живота си.

[ad id=“218001″]

..

„Благодарна съм за това, че израснах като човек, за уроците на живота, за успеха и любовта, които преживях през отминалата година. Гледам напред, планирайки бъдещето, което се състои в това да поставя начало на семейството си с моя най-добър приятел“, гласи равносметката на успешната българка, която гради и солидна кариера като шеф екип в „Туенти Сенчъри Фокс“.

Както се вижда, на двамата влюбени въобще не им пука как останалите приемат новината за годежа им, защото най-хубавото за тях тепърва предстои, предават от България днес.

http://BNews.bg

 


image0 (9K)