Ранената полицайка Гергана Зашева: Ще се възстановя и ще продължа с предишния си живот

„Имам подкрепата на колегите и близките си. Случилото се е част от работата ни. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си задължения и с предишния си живот“, категорична е Зашева

[ad id=“225664″]

Пострадалата служителка на жандармерията по време на футболното дерби „Левски – ЦСКА Гергана Зашева проговори за БНР. Тя беше уцелена от бомбичка, хвърлена от фен по време на мач миналата сряда. Зашева обясни, че вече е по-добре, възстановява се и инцидентът не е успял да я пречупи.

Гергана благодари на колегите и близките си, които през цялото време са били до нея и допълни, че готова отново да охранява подобни мероприятия.

[ad id=“263680″]

„Възстановявам се. Аз съм получила достатъчно подкрепа от близките си, от колегите си. Благодарение на тях се чувствам добре и се възстановявам бързо. Имам подкрепа от абсолютно всички. Това е част от работата ни“, каза тя.

„Ние охраняваме всякакви мероприятия. Присъстваме когато има някакви задачи. Това е част от работата ни. Това не ме е пречупило. Чувствам се добре психически. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си задължения и с предишния си живот. Колегите ми са неотлъчно до мен. Те са незаменими, защото постоянно са около мен и тяхната подкрепа е незаменима за мен“, довери Гергана.

[ad id=“238430″]

На въпрос какво би казала на феновете и изобщо на хората, които проявяват агресия по стадионите, Зашева отговори: „Инцидент като този променя съдбите на хората. В тази ситуация може да се озове всеки – дете, случаен гражданин, дори близък на този, който хвърля бомбичката. Това мога да коментирам само“.


image0 (9K)