Ралица Паскалева стана талисман на Салпаров

Ралица Паскалева иска да е неразделно до своята половинка, волейболиста Теодор Салпаров. След като приключи със снимките на „Откраднат живот“, екранната доктор Стилянова е неотлъчно до любовта на живота си. Любовният романс между звездната двойка е като по филмите.

[ad id=“263680″]

Чаровната брюнетка пътува с тима на гаджето си дори и по време на гостуванията им в чужбина. Преди няколко дни Ралица се качи на самолета до Прага заедно с целия отбор на „Нефтохимик“, който имаше мач от европейските турнири. Тимът, в който Салпаров е играещ спортен директор, е удивен от Паскалева. Волейболистите на „Нефтохимик“ вече имат Ралица за част от колектива и я считат за талисман, въпреки че допуснаха загуба в чешката столица. Когато е до либерото на националния отбор, усмивката на актрисата не слиза от лицето й. Тя цялата сияе и не може да скрие емоциите, които изпитва към Теодор.
По време на престоя си в чешката столица Теди и Ралица направиха няколко романтични разходки из прекрасната Прага. Двамата не спираха да се държат за ръка, което е показателно колко е силна връзката им.
Паскалева не пропуска възможността да е сред публиката и по време на повечето мачовете от Супер Лигата. Тя е най-големият фен на тима и с цяло гърло се дере по време на срещите на любимия си Салпаров. Волейболистът също подкрепя любимата си, макар и от телевизора. Той не пропуска да гледа играта на Ралица в „Откраднат живот“ и следи с голям интерес какво се случва във всяка серия.

[ad id=“225664″]

Връзката между волейболиста и актрисата се развива изключително бързо. Двамата са заедно отскоро, но любовта им е безгранична. Теди вече запозна жената до себе си с малкия си син. Наследникът на Салпаров много харесва Паскалева и обича да прекарва времето си с нея.
След края на мачовете на волейболиста двамата прекарват цялото си време заедно. Ралица и Салпаров планират да прекарат ваканцията в България.

http://BNews.bg


image0 (9K)