Райнов се завърна в Берое за гостуването на Етър

Треньорът на Берое Александър Томаш ще направи минимум две промени в титулярния състав за гостуването на Етър в среща от 9 – я кръг на Първа лига.

Двубоят е в петък от 17,30 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. От Берое си дават ясна сметка че им предстои трудно гостуване, но футболистите ще се опитат да изненадат противника  си и да продължат да „дишат във врата“ на лидерите в класирането.
В състава на заралии се завръща капитанът Мартин Райнов, който заради контузия пропусна домакинската победа срещу Септември.
[ad id=“225664″]
За сметка на това мачът срещу Етър няма да започне централният защитник Ерол Алакан. Холандецът от турски произход получи контузия и не тренира пълноценно със съотборниците си през седмицата и затова едва ли треньорският щаб ще рискува с неговото включване за мача във Велико Търново.
Затова в центъра на отбраната вместо Алкан ще започне Камен Хаджиев, който ще си партнира с Георги Ангелов.
На вратата ще е Душан Перниш, а по двата фланга на отбраната ще играят Василев отляво и Бандаловски отдясно. В халфовата линия ще са Райнов, Цонев и Минчев. Не е изключено като титуляр да започне Меска на мястото на бразилецът Вандерсон, който има някакви болежки. Португалецът Бригидо ще действа по десния фланг на атаката, а Камбуров ще бъде изнесен на най-предни позиции.

image0 (9K)