Разрушаваща комбинация за целулита и мазнините

С наближаването на лятото и плажния сезон все повече се замисляме за външния си вид и как ще изглеждаме по бански. Ако не сме си давали много зор през есента и зимата във фитнеса и сме се застоявали дълго, похапвали обилно, без да броим калориите, разбираемо няма да харесаме това, което огледалото ще ни покаже.

[ad id=“225664″]

Тук на помощ идват салоните за красота и здраве, където чрез апаратни процедури, масажи, хранителен и тренировъчен режим бързо ще си върнем формата и няма да се срамуваме да се покажем на плажа.

Една от най-ефективните комбинации срещу натрупаните мазнини и целулита е съчетанието между радиочестотен лифтинг за тяло и антицилулитен масаж с оптималния хранителен и тренировъчен режим.

Тъй като в предишната статия ви запознахме с апаратните процедури, сега ще обясним какво всъщност представляват последните три дейности от комбинацията:

Антицелулитен масаж

С негова помощ може да се заличат следите от целулита и да изгладят всички несъвършенства. Мануалният масаж спомага за премахване на подкожния слой мазнини под формата на целулитни образувания. Прави се по специална техника и с помощта на етерични масла, като по този начин подобрява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините.

Хранителен режим

Персонално изработен хранителен режим, включващ най-необходими покупки, разнообразни варианти на всяко хранене (най-често между 3 и 5) и междинни хранения (над 5), базирани на предварително попълнен въпросник, в който уточнявате предпочитани храни, както и такива които искате да бъдат избегнати на всяка цена.
Суплементарен план (хранителни добавки), ако имате желание да използвате такива.

Тренировъчен режим

Персонално изработен тренировъчен режим – включва описание на всяко упражнение, клип към 1 или 2 варианта с правилното изпълнение, най-подходящи брой: серии, повторения, почивка между сериите, темпо за изпълнение на повторенията, за коя мускулна група работи и допълнителни бележки за постигане на най-бързи резултати, както и кардио режим (ако има нужда да бъде включен такъв).

При желание тренировките може да са изцяло съобразени само за домашни условия.

За тези процедури най-добрият избор в Стара Загора е Кабинетът за масаж и здраве Elenkoff Massage.
Деян Еленков е дипломиран рехабилитатор и кинезитерапевт с голям опит. Работил е като фитнес инструктор и има отлични познания по здравословно хранене. Изготвя хранителни режими за спортисти и индивидуални диети за хора с наднормено тегло.

Кабинетът на Деян Еленков ще откриете на адрес:
гр. Стара Загора бул.“Руски“ 75 (Kлиника Corio Capillis)
тел. 0889 57 57 26, 0883 38 38 13

Харесайте Фейсбук страницата на Кабинета за масаж и здраве Elenkoff Massage: ТУК

Здравето е във вашите ръце!

Апаратните процедури – ефективни в борбата с бръчките, целулита и затлъстяването


image0 (9K)