Разполовена чаша знак за промяна

Разведена съм и живея в Англия със сина си. Работя в административен офис на строителна фирма. За първи път сънувах баба ми, откакто почина преди седем години, вие разтълкувахте съня, че тя скоро ще се прероди.

[ad id=“225664″]

Няколко седмици по-късно ми се случи нещо още по-странно. Правех чай на себе си и колегите си, когато чашата ми просто се разцепи на две. Налях горещата вода, както много пъти преди това, а чашата се разполови абсолютно безшумно, все едно някой я сряза с нож. Беше порцеланова чаша без пукнатини. Държах я винаги в офиса, защото за там я бях купила и само аз я ползвах. Най-странното беше, че горещата вода от чашата се разля към срещуположната страна спрямо мен и изобщо не ме изгори, а бях на сантиметри от нея. Не помня точната дата на случката – беше или на 18, или на 20 юли.

Това са странни съвпадения – на 18 юли беше годишнина от смъртта на баба ми. А на 20 юли се навършват три години, откакто работя в тази фирма. Може би има връзка и фактът, че съм много нещастна на това работно място и от доста време се опитвам да си намеря друга работа, но все безуспешно.

[ad id=“236993″]

Алена отговаря:

Сънят с баба ти и нейното предстоящо прераждане са нещо обичайно, а не странно. То ще е радостно събитие за теб. Интересна и показателна е случката с чашата. Съдбата ти е дала знак и щеше да ми е много интересно, ако и ти се беше опитала да го разтълкуваш, най-малкото, за да видя дали би могла да вярваш на себе си в разчитането на Съдбовни знаци.

След като ти си нещастна на твоето работно място и безуспешно си търсиш работа, а баба ти вече кръжи и чака новото си прераждане, тя ти е дала знак, че ти предстои скорошно завършване и ново начало. Денят, в който се е случило, е без значение.

След като чашата се е разполовила, без да се счупи на парченца, двете половини са паднали и водата е изтекла в обратна посока, тълкуването е следното: предстои ти, с най-голяма вероятност през октомври, а може и по-рано да избираш между две възможности за работа. Водата е отворила пътя ти към тази промяна. Приеми я като котле или чаша, която някой ти е ливнал за късмет, да ти
върви по вода. Случило се е на работното ти място, което означава, че промяната ще е свързана с работата ти. Търси, оглеждай се и ти за нова работа, но случката говори, че предложенията ще дойдат изневиделица, а от теб ще се иска да избереш това, което ти е по-приятно, изпълва с доволство дните ти и носи добри приходи.

Повод за притеснение нямаш. Чакам от теб добри новини.

Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)