Разкрийте кръшкача по ръката му

Хората са различни, но на някои просто им е заложено да кръшкат.

Оказва се, че по ръката можем да ги познаем, а издайникът на кръшкачите е техният показалец. Учените от университетите на Оксфорд и Нортумбрия са разделили 1314 мъже и жени на две основни групи. В първата били хората, които са фенове на дългите връзки и търсят вечната любов. Във втората останали
почитателите на краткосрочните флиртове. След това е отчетено съотношението между дължината на
показалеца и безименния пръст.

Резултатите показали, че и при двата пола по-склонни към изневяра са хората с по-къс показалец от безименния пръст. Когато показалецът е по-дълъг от безименния – няма шанс да предадете половинката.
Когато дължината на пръстите е приблизително еднаква, този човек е верен до гроб и може да е с един човек до края на живота си.
Разликите в размерите на пръстите зависи от степента на излагане на хормона тестостерон в майчината утроба. Това вътреутробно развитие оказва влияние, макар и едва доловимо, в сексуалните отношения на индивида в зрялата му възраст.
Така че, ако се съмнявате, че половинката ви ви мами – просто погледнете ръцете й. И преди да се кълнете във вечна вярност – погледнете и своите, съветва ezine.bg


image0 (9K)