Разказ на човека, открил труповете в колата край Пампорово: Беше страшна гледка!

Опечалени близки един след друг влизат във входа, който се намира на пловдивската улица „Караджич“, където е живял музикантът Антон Бояджийски, станал популярно известен след снощния случай, при който Бояджийски и Николина Попова бяха намерени застреляни в кола край Пампорово.

[ad id=“263680″]

..
Един от съседите сподели за БЛИЦ, че Антон е бил особен човек, мълчалив и неособено общителен. По непотвърдена информация убитата Николина Попова е живеела на семейни начала с рок музиканта в неговия апартамент.

Зловещото убийство става в тузаркото „Ауди ТТ“ на китариста, което бе открито край Пампорово. Водещата версия на полицията е убийство и самоубийство.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива.

По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи. Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се:

[ad id=“225664″]

..

Случайно преминаващ оттам мъж от Смолян се е натъкнал на двата трупа на пловдивчаните в Пампорово, пише plovdiv24.bg. Той е видял автомобил с включени габарити и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е Тодор Мелемов, син на кмета на Смолян Николай Мелемов. „Пътувахме от Пампорово към Стойките. Видяхме кола, която беше на габарити с работещи чистачки, отбила в едното платно. Снегът върху колата беше стопен, а валеше. Снегорин беше минал и беше заобиколил колата. Навсякъде другаде беше изчистено. Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше. После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е лошо, затова да е спрял. Но видяхме, че шофьорът има рана на главата и целият е в кръв. После видяхме, че има и жена. Беше страшна гледка. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха полицаи, линейка. Установиха, че хората са мъртви. Тогава дойдоха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме“, каза Тодор, цитиран от „Марица“. Докато тримата чакали полицията, спрели чистачките, затова предположили, че колата е била спряна, но със запален двигател в началото. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие.


image0 (9K)