Развод, хармонизиране или неочаквани последици

Пътувах с децата и мъжа ми за кратка ваканция в Гърция. Аз шофирах. В един момент пред мен на шосето имаше две врабчета. Намалих скоростта, за да могат да излетят, но едно от тях, сякаш нарочно политайки, се удари в бронята и падна. Почувствах се ужасно.

[ad id=“225664″]

След два-три часа шофиране едно врабче, както си летеше, се насочи и се удари в колата. Случилото се много ме потисна. Шофьор съм от двадесет години и никога нещо не съм удряла, а в този ден цели два пъти. Моля те, кажи ми какво трябва да разбера от случката?

Алена отговаря:

Защо точно врабчета Съдбата е решила да удари в колата ти, няма да ровя, за да търся. Не ти си прегазила птичките, а те сами са решили да се „самоубият“. Символиката обаче е ясна и е свързана с теб, съпруга ти и брака ви. Ако не оправите отношенията си или не се разделите, при невъзможност да се случи помирението и да се върне хармонията, на която се радвахте в началото на семейния ви живот, което ме съмнява, неизбежно ще изживеете своя душевен крах. Ако продължите да съжителствате по начина, по който сега го правите, в недалечно време всеки от вас по своему ще изживее своето отчаяние от безпътицата и депресиращата го самота с неочаквани последици.

[ad id=“236993″]

Време е да се замислиш и да промениш живота си и този на семейството си, независимо дали е развод или хармонизиране, за да избегнеш неочакваните последици.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)