Радина Кърджилова призна, че е твърде слаба

Звездата, изгряла в сериала „Стъклен дом“ е тръгнала по опасния път на анорексията и спешно се нуждае от качването на 5-10 килограма. До този извод са стигнали нейни почитатели и приятели в социалната мрежа.

[ad id=“263680″]

Освен слабото телосложение на звездата и изпитото лице, впечатление правят и сенките под очите. Коментиращите са единодушни, че като майка Радина трябва да е пример за здравословен начин на живот за детето си. Изглежда актрисата се е засегнала от изказаното мнение, защото тя качи видео, в което надълго и нашироко обяснява на какво се дължи слабото телосложение.

„Скъпи приятели, най-напред искам да благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно“, споделя младата майка.

[ad id=“218001″]

„Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спряга тази точка или килограми, които нося в момента и повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота“, отсече Радина, на която се наложи да преустанови кърменето заради репетициите за спектакъла „Идиот“ на Достоевски, чиято премиера бе през ноември.

„Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам защо да го правя. Наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре“, откровена е актрисата, която за радост на феновете си споделя, че все пак явно е склонна да преосмисли визията си.

 


image0 (9K)