Радина Боршош заживя с доста по-възрастен мъж – досущ като в „Ягодова луна“

Младата актриса Радина Боршош, която играе дъщерята на Асен Блатечки в „Ягодова луна“, заживя с фотографа Владимир Томашевич.

Той е доста по-голям от нея, но това не е пречка за двойката. Интересното е, че и в сериала героинята й се влюбва в колега на баща й, по-възрастен от нея. В ролята е Александър Сано. С Владимир се запознали покрай свои приятели от театъра, защото той има много сесии за проекти и е любимият фотограф на повечето й колеги от Народния.

                                                                      Влюбените Радина и Владо

В началото били само добри познати, но през юли 2018 любовта им пламва. Двамата са неразделни, а тя вече го е запознала със семейството си. За него тя е муза и често я снима. 22-годишната актриса не крие, че е много щастлива, но старателно крие любимия си от медиите и категорично отказва да говори за него.

Томашевич е първото гадже, което щерката на бившия шеф на НДК Мирослав Боршош представя публично. Допреди това беше напълно отдадена на работата си. Тя е от последните випуски на НАТФИЗ, имали късмета да им преподава големият Стефан Данаилов. Неговата загуба й нанася съкрушителен удар, от който все още не може да се възстанови. „Той беше за мен учител, баща, семейство“, споделя с тъга Радина.

                                                        С любимия учител Стефан Данаилов

От малка се увлича по театъра и още на 16 се снима в късометражния филм „Солвейг“ на Яна Титова, а на 12 се явява на изпит в школата на Малин Кръстев. Именно там я откриват за филма „Маймуна“, в който изпълнява една от главните роли. После Радина кандидатства в НАТФИЗ и я приемат на първо място в класа на Стефан Данаилов.

Майка й – продуцентката от сутрешния блок на бТВ Иска Владимирова, е горда с постиженията на дъщеря си. Двете имат много силна връзка, защото Радина е отгледана от нея. С баща й Мирослав са разделени откакто актрисата е била малко момиченце, пише „Галерия“.

 


image0 (9K)