„Пътят на честта“ подпали семейството на Мариана Попова и Плачков

Екипът на „Пътят на честта“ е разтърсен от грандиозен скандал, а в основата му стои певицата Мариана Попова.

Устатата Мариана Попова придружава всеки ден Веселин Плачков на снимките и му устройва грандиозни сцени на ревност, без той да й дава повод. Изпълнителката се държи изключително провокативно с колежката му София Маринкова, с която той си партнира.

Когато двамата трябвало да снимат по-интимна сцена, Мариана полудяла и започнала да държи сметка на Веселин защо предната вечер не е видяла подобни сцени в сценария. Дори го обвинила, че умишлено е скрил страницата от нея. Питала директно красивата София дали не е новата му жена, а актрисата направо онемяла от абсурдните обвинения, защото, както е известно, тя е сериозно обвързана с радиожурналиста Драгомир Симеонов, пише „Галерия“.

Разгневената Мариана дори поставила ултиматум на Плачков да избира между нея и сериала. За да угоди на ревнивата си половинка, актьорът сериозно обмисля да напусне поредицата. което изправило на нокти продуцента Маги Халваджиян и сценаристката Милена Фучеджиева. Те се видели в чудо какво да правят с героя на Веселин – Киро Християнина, който изпълнява една от централните роли, за да го изкарат от сагат а.Колеги на Плачков пък недоумяват как може да позволи подобно отношение от страна на Мариана. Те прогнозират, че колкото и да обича певицата, едва ли ще остане с нея дълго, ако тя продължава да го ревнува от всяка и не спре да го следва по петите навсякъде. „Да не се е хващала с актьор, та интимните сцени са част от работата!“, коментират хора от екипа.

Мариана и Веселин се срещат за първи път в Кърджали, но не било любов от пръв поглед. Сгодиха се през 2018 и имат дъщеря Екатерина на една годинка като и двамата имат деца от предишните си връзки.

show.blitz


image0 (9K)