Пътен инцидент на бул.“Славянски“ в Стара Загора, пострадаха трима

Пореден инцидент в Стара Загора. Пострадали са трима души, съобщават от Областна дирекция на МВР – Стара Загора.

По бул. Славянски, в посока изток, се е движил лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 21 годишен младеж от гр. Стара Загора. Преди кръстовището с ул. „Ангел Кънчев“, поради движение с несъобразена скорост, водачът губи контрол над автомобила, който навлиза в насрещното платно и се блъска в движещия се по него лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 40 годишен мъж от Стара Загора.

[ad id=“236999″]

В следствие на удара са пострадали:

Водачът на лек автомобил „Опел Вектра“, който е получил контузии и натъртвания, обслужен е амбулаторно, без опасност за живота.

Пътуващата на предна дясна седалка в лек автомобил „Опел Вектра“ – 26 годишна жена е получила фрактура на дясна ключица. Обслужена е амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.

Пътник на задна дясна седалка в лек автомобил „Алфа Ромео“ – 20 годишен младеж от Стара Загора, е получил фрактура на лява и дясна бедрени кости. Настанен е залечение в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“, без опасност за живота.

Водачът на лек автомобил “Алфа Ромео” и пътник на предната седалка – 19 годишен младеж от Стара Загора, са без констатирани наранявания.

[ad id=“225664″]

Тестът за употреба на алкохол на водачът на лек автомобил „Алфа Ромео“ е бил отрицателен, а водачът на лек автомобил “Опел” не е тестван на място за употреба на алкохол поради здравословното му състояние.

Образувано е досъдебно производство.


image0 (9K)