Първото, което вижда мъжът, когато жената се съблече

Проучване разкрива, какво виждат мъжете в една жена, когато се съблече за първи път.

[ad id=“263680″]

Не става дума за нищо от това, което е кошмар за повечето жени, като целулита и стриите. Жените са в състояние преди първия секс с новия партньор да прекарат часове на подготовка, които включват фризьорски салон, епилация, маникюр, педикюр, намазване с кремове, набиране бельо … В желанието си да бъдат перфектни жените наистина се трудят около външния си вид за първия секс. Въпреки това много от тях не знаят, че мъжете в този случай първо виждат нещо съвсем друго, за което не са необходими часове за настройка, нито пари.

[ad id=“225664″]

„Позицията е на първо място“ , казват мъжете в проучването, което предава „Woman’s Health“. За тях е важно как се отнася жената, когато е гола, колко самочувствие има, дали се радва на секса. Мъжете просто искат женското тяло, независимо от това дали е добро или не.

Също така движенията , които прави жената са много по-важни за мъжете от стриите или целулита. В проучването те са заявили, че искат да видят жената спокойна и да им показва, че се радва и е готова да експериментира с различни пози. И накрая, когато жената се съблече гола мъжете продължават да виждат нейните очи. Казват, че очите са секси, а гледането право в тях по време на секс е афродизиак.

Източник: zajenata.bg


image0 (9K)