Първият ОНЛАЙН хранителен супермаркет отвори в Стара Загора

Първият ОНЛАЙН хранителен супермаркет отвори в стара загора. Вече и старозагорци могат да напазаруват бързо, лесно и най-вече безопасно – само с няколко клика, а ZaraMag.com ще им достави поръчката до дома.

ZaraMag.com е първият онлайн хранителен супермаркет, опериращ в регион Стара Загора. Той предлага близо 5000 продукта и ще доставя в Стара Загора и селата в радиус от 20 км. Онлайн супермаркета предоставя няколко начина за разплащане, а доставката е по-скоро на символична цена. В момента ZaraMag.com предлага всички основни продукти, нужни на едно домакинство, като ежедневно допълва и обогатява своята продуктова гама.
„До края на месеца се надяваме да удвоим броя на предлаганите продукти, обогатявайки сектора с бебешки продукти и вкарвайки отделна секция с БИО продукти“ разкри собственикът на ZaraMag.com Станислав Иванов.
ZaraMag.com планира да предложи още една нова категория храни в най-скоро време, а именно фермерски продукти. Идеята е да се реализира така наречената „къса верига на доставка“ – от фермата до крайния потребител. В момента се водят преговори с местни ферми и сертифицирани производители.
Екипът, с който ZaraMag.com стартира е от 15 човека, но има готовност да расте, за да покрие нуждите на региона и да предостави качествена и бърза услуга. „Идеята за създаване на такъв тип услуга на регионално ниво, с изключителна добавена стойност за клиента, я обмисляме от много време. Пазаруването все още е едно от най-натоварващите и отнемащи от личното ни време задължения. Средно губим по 4 часа седмично в пазаруване в големите хипермаркети и това без да броим пазаруванията за празници, както и времето, което губим в път. Съвременният човек е все по-зает, а с онлайн поръчката ние му спестяваме пазаруването във физически магазин, чакането на опашки, контакта с толкова много хора и му доставяме поръчаното до дома в удобнo за него време. Също така може да доставим директно до посочен от него адрес на по-възрастни хора, живеещи в околните села и трудно подвижни“ споделиха още от екипа на ZaraMag.com
Качеството на продуктите от ZaraMag.com е гарантирано, благодарение на логистичния отдел, който се грижи за подбора и доставката на качествени и свежи продукти. Новият онлайн супермаркет разполага със собствен транспорт, регистриран в БАХБ. „Взети са всички необходими предпазни мерки в извънредната ситуация с новия коронавирус, екипът работи при строги правила, а използването на ръкавици и маска е задължително за всеки наш служител“ каза още Станислав Иванов.


image0 (9K)