Първа внучка чака Сокола

Второто внуче на Ахмед Доган, което ще бъде момиче, ще се появи в края на март. Синът на Сокола Демир и жена му Памела вече са избрало име на бебето, което се пази в дълбока тайна.

Фамилията отново ще се довери на професионализма на известния гинеколог д-р Веселин Дяволов, в чиито ръце проплака и първия им наследник Адмир. Всички приготовления около появата на малката вече са завършени, а Памела е поръчала дори бебешки розови дрешки за дъщеричката си. Съвсем прагматично с Демир са преценили, че не е нужно да купуват всичко необходимо наново, а количката и детското столче за кола, които са използвали за Адмир, отново ще влязат в употреба.

Снахата на Доган признава, че тази й бременност е малко по-тежка от предишната, а до петия месец изпитвала известни неразположения. За щастие вече се чувства много по-добре и с Демир с трепет очакват появата на момиченцето си. Двамата са двойка повече от три години, а любопитното е, че се запознават в Инстаграм, където синът на Сокола търси контакт с дъщерята на известния футболен мениджър Николай Жейнов. Отношенията им се развиват бързо и не след дълго заживяват заедно. Първородният им син Адмир се появи през декември 2018.

Първоначално искали да го кръстят на Доган, но самият той настоял внучето му да не носи неговото име. Демир все пак зачел баща си като използвал буквите „А“ и „Д“ от малкото му име, за да ги вплете в това на наследника си. Вероятно името на момиченцето също ще има символно значение, пише „Галерия“.

 


image0 (9K)