Първата любов на Гришо роди от сина на бандит

Първата любов на Григор Димитров – Романа Табак, се радва на първото си дете. Словачката има дъщеричка.

Малката е на около 4 месеца, а появата й изненада мнозина. Причините за това са две. Табак скри от всички бременността си. Тя така и не се появи никъде с наедряло коремче, а всичките и снимки от миналата година са само до бюста. Показа се как изглежда като бременна едва след като роди Освен това бившата тенисистка която преследваше Гришо по света така и не афиширала кой е мъжът до нея. Той е обвит в абсолютна тайнственост.

Според някои медии в Словакия това е синът на най издирвани от полицията в страната мъж Любош Косик. Той избяга в Африка, след като бе осъден на 14 години затвор заради фалшифициране на ценни книжа. Самата Романа отказа да коментира кой е бащата на детето й. Няма и нито една снимка с него в социалните медии. Въпреки предполагаемите й връзки с Косик тя се кандидатира за депутат на изборите в Словакия в края на февруари. Тя бе избрана от квотата на партия „Обикновени хора „и независими личности. Бившата тенисистка преди дни се закле като член на Националния съвет на словашката Република. И вече активно участва в политическия живот на страната си. Там парламентът заседава дори по време на пандемията с коронавирус. До 2018 година Романа не изпускаше и момент да бъде по-близо до първата си голяма любов – българския тенисист. Романа дори бе в София, когато Димитров спечели турнира през 2017 година. След това се видя с него в Монако и Ню Йорк. Видя триумфа му в Лондон.

Словачката е влюбена в българина още от 2008-ма година. Тя е първата по-сериозна приятелка на Григор. Тя се запознава с него покрай тениса и именно той е първият и мъж. Двамата започват по едно и също време кариерите си, но впоследствие блондинката се отказва заради контузии, а по-късно пробва да се върне на корта. Уви, неуспешно. Сега тя има ново поприще – политиката, съобщава „България Днес”.

 


image0 (9K)