Първата дама на Франция: Единственият недостатък на Емаюел е, че е по-млад от мен

Първата дама на Франция, Брижит Макрон, която другата седмица ще пристигне в България заедно с президента Еманюел Макрон, даде първото си интервю пред списание „Elle“.

В интервюто г-жа Макрон забавно разказва за семейството си,  без комплекси за възрастовата разлика от цели 24 години със съпруга й, президента на Франция.

„Единственият недостатък на Емаюел е, че е по-млад от мен. Когато чета написаното за нас, имам усещането, че това е нечия чужда история. А нашата история е толкова обикновена“, отбелязва тя, цитирана от „Мениджър“.

Брижит е учителка по театрално изкуство на Еманюел Макрон, когато той е на 16 години. Развежда се първия си съпруг, за да се омъжи за Макрон.

[ad id=“238430″]

„Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си“, казва сега тя.

На въпрос за влизането й в Елисейския дворец, първата дама отговаря:

„Толкова съм свикнала, че с Еманюел ми се случват необичайни неща, че винаги се чудя какво ще е следващото приключение. И това продължава от 20 години“.

Брижит Макрон разказва и за победата на първия тур на президентските избори:

„Мнозина мислеха, че след първия тур ние смятаме, че вече сме спечелили. Грешка. Никога не си го помисляли“.

Това е първото интервю на г-жа Макрон след изборите на 7 май. Оттогава тя не е правила изявления пред медиите, а изявите ѝ се ограничаваха до няколко снимки в популярни списания и официални видеа от Елисейския дворец в социалните мрежи.

Източник: dir.bg


image0 (9K)