Първата дама на САЩ Мелания Тръмп скандализира с облеклото си (снимки)

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново стана обект на критики.  Поводът – изключително неподходящият начин, по който беше облечена, когато излетя от Вашингтон за районите в щата Тексас, които са наводнени и буквално опустошени от урагана „Харви“.

visoki tokcheta melania

Когато се качваше на борда на президентския самолет „Еър форс 1“, Мелания Тръмп беше облечена с тесни панталони, бяла риза и тъмнозелено бомбър яке. Най-голям фурор обаче предизвикаха… официалните й обувки на висок ток от скъпата марка „Маноло Бланик“.

Снимките бързо обиколиха световните медии. Много потребители на социалните мрежи в Интернет бързо осъдиха неподходящото й облекло.

 

Появиха се и иронични предложения към Мелания Тръмп – какво да обуе, ако попадне в наводнение. Предложиха й дори – „плавници с токчета“.Donald Trump i Melania

[ad id=“218548″]

До кацането в Хюстън обаче първата дама промени избора си на обувки и ги смени с бели маратонки, но както потребителите посочиха – отново нелеп избор за място, което е наводнено и кално.

От офиса на Първата дама отговориха на критиките срещу Мелания. „Тъжно е, че по време на сериозно природно бедствие – като това в Тексас, хората се притесняват за обувките й“, написаха в социалните мрежи нейни сътрудници.

 

 


image0 (9K)