Путин е пътник, а руската политическа система е в преход – от загниване към предсмъртна агония

Това е заглавие от български сайт. Авторката се казва Лилия Фьодоровна от Украйна. Как се разделя нашето общество можете да видите от коментарите по-долу, които публикуваме без изменение. Разбира се това не са всички. Някои от тях са  изтрити, защото съдържат вулгарни, нецензурни квалификации, неверни твърдения, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, или призиви към насилие за конкретни лица. Тези, които ще прочетете са минали през цензурата.

Анонимен Абе безродни, мръсни и седерастки сини боклуци, евроГейове, американски подлоги, дето превърнахте страната в обезлюдена и срината ЦИГАНИЯ… Как не ви омръзна да пишете глупости? Колкото и да го очерняте Путин задникът му пак ще е по-бял от този на Обонго!

Юда Айде сега се стройте на опашката и… пред Козяк- за трийсетте сребърника, дето сте си изработили, нещастни, седерастки боклуци, дето съсипахте България !!

Анонимен Седерастки и евроГейски мокри сънища с полюции…

Отговори на този коментар
антиквар –  червен малоумник

eurogayski sederast -А Хамериката ви, сини боклуци и национални предатели, с 20 трилионния външен дълг и с нейната „двупартийна“ система, дето кандидатите се спускат от лобистите и овцете долу няма за кого другиго да гласуват, Е ЦЪФНАЛА И ВЪРЗАЛА! Смешници- Соросоиди!

българин- Пак ли се осра бе миризлив руски плужек.От жалките си безсилни напъни се оля от главата до петите в собствените си лайна.Колкото и да се гърчиш и квичиш с твоята руска кочина е свършено

Анонимен -Абе русофилистина свиньо! Я в колона по един и марш към любимата ти Руска Педерация! Понятно?

eurogayski sederast-Гнусните предатели, родоотстъпници- сините боклуци, седерасти и всякакви евроГейове, дето превърнаха страната в една обезлюдена и демографски срината цигания, ЩЯХА ОЩЕ 500 години да стоят под турски фес, ако не бе Русия. Ама това не могат да го разберат, мърши и национални предатели, като сините боклуци- хрантутници на служба при „Козяк“!

ДВЕПМ- седерасти мръсни, национални предатели!

Сет– Боклук – не виждаш ли, че това е анализ на рускиня, те сами са стигнали до извода, че държавата им се разпада. А ти сънуваш седесари, американски агенти и т.н. Пий си хапчетата и спортувай за здраве.

соросоиден соросоид– И модерната лява е пътник.

Dolen Xamerikanski Sederast– Колкото и да бликате повърня, мръсни безродници, родоотстъпници-долни седерасти, продажни национални предатели, НПО-шки и други платени слуги на Козяк- НИКОГА АМА НИКОГА, няма да превърнете България в Полша или Латвия. България и българите винаги ще обичат напълно основателно Русия и ще бъдат част от православния свят, а не от ДЪЛБОКО ЧУЖДАТА НАМ, цинична, двулична, лицемерна, робовладелска, грабителска, нагло-саксонска, кръвожадна цивилизация!


image0 (9K)