Пуснаха на пазара бельо, което 17 дни се носи без да се пере

Датска фирма пусна бельо, което може много дълго да не се пере, като е внедрила технология, използвана от НАСА, съобщава в. „Метро“, четем в dnes.bg
Според производителя „Органик Бейсикс“ артикулите са „удобни за носене, трайни и убиват неприятните миризми“. Това позволява на бикините и слиповете от серията „Силвър тек 2.0″ много дълго време (17 дни) да не бъдат сменяни и давани за пране.
Бельото е напоено с тайна съставка, която убива до 99% от бактериите, като в същото време ликвидира и неприятните миризми.
Датчаните са използвали същата технология, която позволява на НАСА да пречиства водата в Международната космическа станция.

[ad id=“225664“]
Производителите хвалят стоката си, защото в най-висока степен опазва околната среда, тъй като не се нуждаела от често пране и хабене на водни ресурси.
А… заседявали ли сте се толкова дълго в тоалетната, че краката ви да изтръпнат? Във времето на новите технологии, в което хората са неразделни с мобилните си джаджи, отговорът най-вероятно е „Да“.
Ако е така, на помощ идва тоалетният таймер, чиято е задача е да ви напомня да не се „забравяте“ в санитарното помещение, пише БТА.
Таймерът с изобразена в тоалетната фигура с мобилен телефон всъщност представлява пясъчен часовник. Пясъкът изтича след 5 минути – време, напълно достатъчно човек да задоволи физиологичните си нужди.

[ad id=“263680″]
Таймерът – пясъчен часовник, който може да бъде закупен от интернет срещу 15 долара, разбира се може да бъде обръщан отново и отново.
В този случай „забравилият“ се в тоалетната потребител е добре да си припомни предупреждението на експертите, че продължителното заседяване е вредно за здравето.


image0 (9K)