Психичноболен мъж уби 84-годишната си съседка

Млад мъж на 24-години от Варна преби 84-годишната си съседка до смърт и се самоуби с ток в жилището й.

[ad id=“225664″]

По първоначални данни Цветан А. е страдал от тежко психично заболяване. По случая е образувано досъдебно производство под ръководството на окръжна прокуратура Варна.

Около 1 часа след полунощ днес живеещите в блок във варненския квартал „Младост“ били събудени от викове и хвърляне на различни предмети от една от терасите.

Цветан бил гол на балкона и мятал каквото му попадне. В рамките на няколко минути били подадени много сигнали на 112.

[ad id=“263680″]

В това време Цветан прескочил преградата между неговия и съседния балкон и се прехвърлил в апартамента на самотноживеещата си съседка – 84-годишната Минка М.

Пристигналите на място полицаи разбили вратата на пенсионерката, но вече е било късно. Възрастната жена била мъртва, а по тялото й имало следи от множество удари. В апартамента е намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт.

[ad id=“236993″]

Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на наблюдаващ прокурор от окръжна прокуратура във Варна. Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им.
dunavmost.com


image0 (9K)