Проява на лош вкус? ТВ водеща и режисьор се ожениха с катафалка (СНИМКИ и ВИДЕО)

Проява на лош вкус или оригиналност? Не е за вярване с каква кола пристигнаха тв водеща и режисьор на сватбата си – с катафалка…

Известната руска телевизионна водеща Ксения Собчак и режисьорът Константин Богомолов са пристигнали вчера за процедурата по бракосъчетанието си в Москва в черна погребална кола, украсена с традиционни цветя, а отстрани имало надпис: „Докато смъртта ни раздели“.

На въпроса защо е избран такъв необичаен дизайн на сватбената церемония, Константин Богомолов е отговорил, че по принцип двамата живеят по интересен начин, съобщават световните издания.

Вижда се, че черната кола за погребалните шествия е тапицирана отвътре с червен плат. Младоженците влизали и излизали през задната врата, което не било съвсем удобно, тъй като Собчак избрала традиционна рокля и дълъг воал, но пък било много ефектно.

Празничната вечер се е провела в музея на Москва. Според слуховете младоженците, са поканили 300 гости на тържеството, сред които Федор Бондарчук, Земфира, Рената Литвинова и други. Тържеството е струвало на младоженците над 16 милиона рубли (над 200 хил.евро).

По време на придвижването на катафалката вратата на багажника е останала повдигната, а младоженците не са били закопчани с обезопасителните колани. Това място всъщност е предназначено за напълно различни „пътници“, които няма нужда да бъдат закопчавани. Но изглежда, че суеверията нямат значение за двойката.

https://youtu.be/Et9hfRy8TOA

Припомняме, че известната телевизионна водеща и светска лъвица Ксения Собчак участва като кандидат на последните избори за президент на Русия, но претърпя неуспех.

auto.blitz.bg


image0 (9K)