Прочутият автоапаш Перо е открит мъртъв след лов

Един от най-известните автоапаши по Южното Черноморие е намерен мъртъв след като тръгнал на лов. Преди 10 дни той отишъл сам да гони дивеч в района на Средец, а няколко дни по-късно е намерен мъртъв. Помориецът Пламен Стаматов, известен с прякора си Перо, е спряган за участник е в една от най-прочутите банди за разбиване и кражба на скъпи коли.

Към момента, от полицията няма официална информация по случая. Говори се, че не е ясно дали се касае за убийство, но случаят се гледа под лупа от екип опитни криминалисти.

Няма данни с Перо да е имало други хора. След като не си дошъл у дома, той е бил обявен за издирване от майка си. След няколко дни, местни жители го открили мъртъв в гориста местност, близо до Средец.

Причините за смъртта му ще станат известни, след като излязат резултатите от аутопсията. Тогава със сигурност ще може да се каже дали става въпрос за убийство или здравословен проблем.

След като Перо бил обявен за издирване, полицаи са иззели записи от камери, както около дома му, така и от изхода на Поморие, за да се види наистина ли сам е тръгнал да ловува в планината.


image0 (9K)