Проф. Минеков: Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно

„Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно“, каза  проф. Велислав Минеков днес по Би Ти Ви.

Той е на мнение, че Борисов вече излиза от релсите на евроатлантизма, а единствената цел на неговите совалки е задържане на поста. „Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно“, каза Минеков.

Той допълни, че България се управлява от изключително прости хора, без образование и биография. „Няма да е дълго това управление, кризата е започнала. Спада любовта към падишаха“, обобщи професорът.

„Трайчо Трайков е добра кандидатура за президент“, добави Велислав Минеков, който също беше сред номинираните от Реформаторския блок за изборите през ноември. Той посочи, че Трайков е разпознаваем и заслужава да бъде подкрепен. Като силни качества на кандидата на Реформаторите, Минеков посочи и разобличаването от негова страна на „петролните и ядрени далавери“ на Борисов. Професорът уточни, че се е оттеглил от кандидат-президентската надпревара с удоволствие и щастие. Минеков смята, че ще е грешка да се поема ангажимент за подкрепа на кандидата на ГЕРБ на втори тур, ако двойката на Реформаторите не стигне до балотаж.


image0 (9K)