Проф. Антоанета Христова: „Апартаментгейт“ е замислен като черен пиар срещу ГЕРБ

Идеолозите, които сътвориха „Апартаментгейт“, защото това беше подготвена атака срещу управляващите, едва ли са очаквали такъв ефект да произведе този скандал. В този скандал имаше замисъл, тъй като бе черен пиар, насочен срещу ГЕРБ.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ политическият психолог проф. д-р Антоанета Христова по повод скандала с имотите на властта.

„В резултат от „Апартаментгейт“ видяхме, че политикът не е равен на гражданина, макар че и двамата могат да извършат една и съща грешка. В тези апартаментни скандали моралът стана актуална тематика, а ГЕРБ започна да се прочиства, зададе стандарт за реакция“, посочи Христова и допълни, че усещането за несправедливост рони престижа на всички политици.

По думите й премиерът Борисов имал право да бъде ядосан, тъй като правителството  сторило много за страната и било нормално сега да „светят всякакви лампи“.

„Всички социологически данни в момента са в рамките на статистическата грешка. Имайте предвид че от днес започва същинската предизборна кампания, а датата 26-и май ще бъде много важна за всички политически партии“, отбеляза още Христова.


image0 (9K)