Но ако ви кажем, че характерът на човек може да се определи по дължината на ръката? За този метод дори не се нуждаете от линийка, просто следвайте нашите инструкции.

Трябва само да измерите с палеца и средния пръст на едната ръка разстоянието от лакътя до китката на другата, както е на картинката.

Ако сте в състояние да достигне до китката, поздравления, това означава, че имате дълга ръка. Ако не можете, също поздравления – имате малка ръка.

[ad id=“263680″]

Ако имате  големи ръце , то вие сте перфекционист. За вас са важни детайлите, в някои области проявявате щателност, особено когато става въпрос за работа. За вас качеството на работата е по-важно от скоростта на изпълнение, така че можете леко да закъснявате със сроковете.

Ако сте собственик на такива ръце, тогава вие сте много чувствителен човек. Приемате присърце не само собствените проблеми, но и тези на други хора. Приятелите ви ценят за това, че сте в състояние да изслушвате, когато искат да поплачат на рамото ви.

Собствениците на  малки ръце  са големи авантюристи. Пътувания, екстремни преживявания, нов опит – те не могат да живеят без това. Ако имате такива ръце, значи притежавате пластичен характер и предпочитате да разчитате на фактите от живота повече, отколкото на интуицията.

[ad id=“237001″]

Хората с малки ръце не обичат да пръскат сили в детайлите, а по-голяма част от вниманието им е посветено на основната цел. Все пак, това не им пречи да бъдат избухливи, което не винаги им помага в кариерата.

Какво ще кажете, прави ли сме? Сега можете да споделите с приятелите си този тест и да проверите дали всичко отговаря на описанието.

източник: zajenata.bg