Проститутка се размина на косъм от смъртта

Два леки автомобила са се ударили край Враца, предаде BulNews. Инцидентът е станал преди минути малко преди Караванките преди село Бели извор. Причината за пътно-транспортното произшествие е неправилно изпреварване.

[ad id=“263680″]

Лек автомобил „Алфа Ромео“, в който пътували момче и момиче, се движел в посока Монтана. Младежите били тръгнали да посетят манастира „Св. Иван Пусти“ в Балкана. Когато стигнали отбивката, шофьорът подал мигач да завие наляво. В този момент обаче движещият се зад него „Фиат“ тръгнал да го изпреварва. Младежът зад волана не успял да реагира навреме и ударил другата кола странично.

[ad id=“225664″]

Ударът не е бил много силен и никой от пътниците в автомобилите не е пострадал. На косъм от смъртта обаче се разминала представителка на най-древната професия, която била „на пост“ на метри от местопроизшествието.

При сблъсъка колите тръгнали към нея и жрицата на любовта оцеляла по чудо. В момента на мястото на инцидента има полиция, която документира случая. Колите са извън пътното платно и преминаването през натоварения участък се осъществява нормално.

източник: Блиц


image0 (9K)