Просветен патриотизъм, родолюбие, Европа на отечествата и нациите, християнска, солидарна и разумна Европа, защита на българските интереси…

Просветен патриотизъм, родолюбие, Европа на отечествата и нациите, християнска, солидарна и разумна Европа, защита на българските интереси, връщане към националните ни традиции и консерватизма.
Това са основните цели и задачи, които аз в качеството си на български представител в Европейския парламент отстоявах упорито и безотказно през изминалите години. Сега е време тези цели и задачи да се превърнат в кауза на цялата нация.
В битката за Европейски парламент, която ще реши посоката на европейския проект за десетилетия напред, ние водим дебати за ценности и идеи, а не за скандали и изкуствено противопоставяне.
Всички скандали между останалите партии само целят да скрият очевидния факт, че посланията на социалистите (ПЕС) и народните партии (ЕНП) са идентични. Двете партийни семейства с десетилетия налагаха политиките на глобалния либерализъм, на цензурата и фалшивата политическа коректност, на лицемерието и на пропадащия мултикултурализъм и циганизация.
Ние сме истинската алтернатива и затова ВМРО – Българско национално движение протяга ръка за единение на патриотичните и консервативни сили. Можете да подкрепите ВМРО с номер 3 в бюлетината. Така в Европарламента ще има повече български патриоти, които ще се влеят в редиците на борците от цяла Европа срещу брюкселското статукво.
Само преди няколко години у всички нас имаше усещане, че от нас – българите, нищо не зависи по отношение на важните решения за облика на Европа. Е, през изминалите пет години доказахме, че не е така.
С решителната намеса на Патриотите от ВМРО постигнахме много:
– Разобличихме джендър идеологията и отблъснахме нейните пипала – България не ратифицира Истанблуската конвенция;

– Спряхме подписването на Глобалния пакт за миграция и опазихме границите си;

– Спряхме проекта „Макрон“ и защитихме над 100 хиляди работни места в транспортния бранш

– Подехме европейска инициатива „Еднакво заплащане за еднакъв труд в Европа“;

– Извоювахме признаване на права на българското малцинство в Албания, напредваме в тази посока и за нашите братя в Косово и Македония.

Но това е само началото и е нужно България да изпрати в Брюксел истински бранители на нашите национални интереси.
Всички ние ще отстояваме идеите, развити в Хартата на патриотичните ценности, наречена „Друга Европа е възможна“.

И всички нас ни води мотото:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

.


image0 (9K)