Пророкът Йоан от Йерусалим предсказва: Болестите ще изчезнат, но ще има страшни войни ще се върне ерата на варварите

Хората ще се променят и болестите ще изчезнат. Това е предсказал великият пророк Йоан от Йерусалим в XII век преди новата ера, съобщава esoreiteru. Той починал на 77 години, но успял да завърши пророческия си трактат „Тайните пророчества“.

[ad id=“225664″]

Според изследователи на Нострадамус, астрологът е познавал добре трудовете на Йоан и ги е използвал като източник за информация. Много от страниците на ръкописите обаче изчезнали без следа, а други пък се появяват периодично в различни краища на света. Част от книгата е предадена на Ватикана, а свитъци попаднали в ръцете на Хитлер. Взели ги от Полша и дълго време се пазели в бункер на фашисткия вожд, а после станали притежание на КГБ. Смята се, че пророкът Йоан получавал информация директно от Твореца, поради което предсказаното от него било точно и за голям период от време. Затова и „Тайните пророчества“ е като история за бъдещето. В нея пише какво ни очаква.

[ad id=“263680″]

Пророкът предсказал събития като откриването на Америка, тоталитарните режими през 20-ти век. Той писал и за това как хората ще започнат да изследват дълбините на моретата и Космоса, за СПИН и за търговията с органи. Йоан предупреждава, че унищожаването на природата ще донесе големи проблеми на човечеството, но по-страшни според него са експериментите с гени – клонирането на организми. Цивилизацията ни ще бъде унищожена от войни и това ще върне ерата на варварите, предсказал той. В бъдеще обаче хората ще се променят, ще станат полубогове, ще създадат ново общество, а болестите ще изчезнат. Тези полубогове ще летят из Космоса, ще комуникират телепатично и животът им ще е почти безкраен. Това ще е новата духовна епоха на Земята, предсказал великият пророк на Йерусалим.


image0 (9K)