Пропадането на Берое продължава, загуби и от ЦСКА – София

Берое загуби с 0:2 като гост на ЦСКА-София в мач от последния кръг на редовния сезон в ППЛ. Домакините откриха резултата в 18-та минута чрез Тиаго, а в добавеното време на срещата Алкан се отбеляза автогол.
Това е трета поредна загуба за заралии под ръководството на Александър Томаш.
Преди поражението от армейците Берое загуби гостуването си на Локомотив Пд с 1:4 и бра срам срещу скромния тим на Витоша насред Стара Загора и загуби с 0:1.
В първата минута Рафаел навлезе в пеналта, но Желев се намеси и изби в корнер. След изпълнението топката бе избита, но попадна в Тиаго, който стреля от наказателното поле, но Перниш спаси.

Домакините организираха бърза атака в 10-та минута, при която Рафаел намери Тиаго на фланга, а той центрира опасно в пеналта, но Перниш улови.

Три минути след това Тиаго стреля от пряк свободен удар, но прати топката над вратата.

В 14-та минута „червените“ създадоха много сериозна опасност. Соу получи в накзателното поле и намери Жоржиньо, който бе сам срещу Перниш и стреля, но стражът успя да спаси. Топката обаче попадна в Малинов, който бе сам пред опразнената врата и прати топката над вратата с удар от около 5 метра.

Три минути по-късно Тиаго изведе Рафаел на стрелкова позиция, но ударът на играчът в „червено“ мина на метър от гредата.

Домакините откриха резултата в 18-та минута. Жоржиньо успя да пробие, навлезе в наказателното поле и намери Тиаго, който прати топката в мрежата с удар от точката за дузпа – 1:0.
Три минути след това Тиаго центрира от корнер, а Бодуров засече с глава, но не намери целта.

В 28-та минута Цветков намери Камбуров в пеналта, но ударът на нападателя бе блокиран.

В 34-та минута Минчев получи от Василев и стреля от дистанция, но топката мина на метър от гредата.

В последната минута на първата част Рафаел размени двойно подаване в пеналта с Малинов и стреля по диагонала, но топката мина на метър от гредата.

След почивката в  47-та минута Бриджидо напредна и шутира, но топката мина над вратата.

В 56-та минута Антов засече с глава центрирана от корнер топка, но не намери целта.

Четири минути след това домакините имаха две поредни ситуации. Първо Жоржиньо проби и нахлу в пеналта, но Баранов се намеси и изби в корнер. Малко след това Турицов центрира в наказателното поле и Жоржиньо засече с глава, но Перниш спаси .

В 70-та минута Евандро засече с глава центрирана от корнер топка, но я прати над вратата.

В добавеното време на мача домакините отбелязаха втори гол. Джеси нахлу в пеналта и центрира остро, а Алкан прати топката в собствената си мрежа – 2:0.


image0 (9K)