Промяна в разписанието на вътрешноградските автобусни и тролейбусни линии в Община Стара Загора

Във връзка с поетапното възстановяване на учебните занятия, считано от 4 февруари (четвъртък), вътрешноградските автобусни и тролейбусни линии, обслужвани от „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД – Стара Загора, ще се изпълняват съгласно утвърдените маршрутни разписания за работни, учебни дни.

Изключение ще има при тролейбусна линия № 2 и автобусна линия № 51, които ще продължат да се движат по график за неучебни дни.
От 1 февруари (понеделник) последните курсове на автобусните и тролейбусните линии от вътрешноградския транспорт в Община Стара Загора ще се изпълняват до 22:00 часа.
Считано от 4 февруари се възстановява изпълнението и на тролейбусна линия № 1.

Линия 62 и 65 /в работни дни/:

Обединяват се курсовете от кв. „Железник“ на линия № 65 в 18:20 часа до с. Горно Ботево с линия № 62 в 18:40 часа до с. Преславен с маршрут, както следва:
18:40 от кв. „Железник“ по маршрута на с. Калитиново – с. Преславен => 19:20 часа от с. Преславен за с. Горно Ботево => 19:40 часа от с. Горно Ботево за кв. „Железник“.

Община Стара Загора напомня, че при използване на градския транспорт трябва да се спазват всички въведени мерки за намаляване разпространението на COVID-19 и напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.
Актуална информация на разписанието на автобусите и тролейбусите от обществения транспорт може да следите на: https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport


image0 (9K)